Zakelijk

De verbouwing van de Schaapskooi is gestart

Sinds eind september is op Rozenstein een interessant project gaande. Gefinancierd door de Business Club en de Golfweekcommissie wordt in de komende maanden in de baan gewerkt aan een volledige verbouwing van de Schaapskooi. Op exact dezelfde grond afmetingen van het vorige gebouw verreist er een paviljoen (met zitruimte / pantry en sanitair) waar we trots op kunnen zijn.

De greenkeepers begonnen recent met het afbreken en het verwijderen van de toilet container. Daarna was het de beurt aan aannemer van Veen om het grondwerk en de bouwvoorbereiding aan te pakken.

Het mooie van dit project is dat het wordt uitgevoerd zonder dat het de club en de leden één euro kost. De Business Club en de Golfweekcommissie brengen al geruime tijd fondsen bij elkaar en ook de opbrengst van de ‘Wall of Fame’ loopt nog steeds op. Pawlik Snel organiseerde voor kerstmis een gezellige en lucratieve Fancy Fair met een aanzienlijke opbrengst voor het project. Er blijft dan nog een overzienbaar bedrag over dat voorgeschoten wordt door het bestuur.

Ook uit andere groepen is de bijdrage aanzienlijk. Allereerst leden die met hun bedrijf of kunde bijdragen aan het succes van het project. Van de vele inbreng mogen van Leeuwen verwarming, Installatiebureau van Beelen, vader en zoon Kreft, van Manen Architecten en Astralift genoemd worden. Het verfwerk komt van de kant van de Hema’s die wederom iets moois voor de club gaan neerzetten.

Naar verwachting kan het nieuwe gebouw medio december in gebruik worden genomen.