Zakelijk

De Schaapskooi: van toiletgebouw tot waardig paviljoen

De huidige Schaapskooi bij de afslag van hole 14 wordt begin volgend jaar flink aangepakt. Er komt een compleet nieuw gebouw met een overdekt terras waar groepen leden en gasten gebruik van kunnen maken. Verder wordt de toiletruimte volledig vernieuwd. Het plan is met ondersteuning van architect en Rozenstein lid Jan Meyer (Architectenbureau Van Manen, Noordwijk) voorgelegd en het bestuur is akkoord.

Elk goed plan kost geld. De Business Club leden hebben inmiddels voor een groot bedrag gezorgd. Pawlik Snel heeft daarnaast ruim twintig sponsoren bereid gevonden om ieder € 500.- bij te dragen. Pawlik: “Het streven is 30 sponsoren. Wij bieden hen 5 jaar lang een bordje op de ‘Wall of Fame’ met hun logo en een uitleg over hun bedrijf. En bij de oplevering nodigen we iedere sponsor uit om met 2 personen 9 holes te spelen met afsluitend een aangeklede borrel in de nieuwe Schaapskooi”.

“En noteer zondag 28 november alvast in de agenda”, vertelt hij verder. “Op die dag organiseert de Golfweekcommissie op Rozenstein een Fancy Fair met uitsluitend geschonken producten die voor minder dan de helft van de normale waarde worden verkocht”.