Zakelijk

De Business Club gaat bouwen

Het Schaapskooi renovatieproject van de Business Club en de Golfweek Cie.

Waar gaat het over? In 2015 is de Business Club opgericht. Wat begon met een klein groepje werkende Rozensteiners is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende Club met meer dan 50 leden.
Op de derde woensdag van de maand komen de Business Club leden bij elkaar. Ze starten met een rondje golf, 9-holes, daarna volgt de netwerkborrel afgerond met een diner. In veel gevallen wordt er een spreker benaderd die, vanuit het oogpunt van zijn of haar vak, ervaringen deelt met de leden.

Waar maken ze zich sterk voor? De leden hebben vanaf het begin een goed doel voor ogen gehad. Dat wil zeggen: sponsoring van de jeugd en van het eerste Herenteam. Het draait bij de Rozenstein Business Club, kortom, niet alleen om netwerken, borrelen en eten, maar de leden willen ook een stimulans zijn om binnen Rozenstein op verschillende terreinen doelgerichte steun te geven.
Op dit moment wordt voor de club de renovatie van het Schaapskooi paviljoen volledig gefinancierd en gerealiseerd door de Business Club en de Golfweek Commissie. De Schaapskooi wordt van een eenvoudig toiletgebouw omgetoverd tot een waardig paviljoen met een overdekt terras en een pantry met eenvoudige keukenfaciliteiten. Het ontwerp is klaar, de voorbereidingen zijn in volle gang en de handtekeningen zijn inmiddels gezet.

Cees jan Asselbergs, Pieter Bloemendaal, Sebastiaan van Veen (aannemer) en Geert Jan Mantel ondertekenen de benodigde papieren. Dit is tevens het startsein voor de bouw van de nieuwe Schaapskooi.

De Start van het project vindt plaats in de laatste week van september. De container voor de toiletten wordt verwijderd en de afbraak van de oudbouw kan beginnen.
Fase 1: de aannemer begint met de aanleg van de betonnen vloer en de bouw van het nieuwe paviljoen.
Fase 2: wordt uitgevoerd door vrijwilligers van Rozenstein. De Hema’s staan voorop om het project te schilderen en de firma van Leeuwen helpt met het sanitair. De elektra wordt uitgevoerd door Henk Kreft met vrijwilligers vanuit Katwijk.
Fase 3: de verwachte oplevering door de aannemer. Die is gepland op eind november. De Schaapskooi wordt opgeleverd met een overdekt zitje en  pantry, en met twee damestoiletten en een herentoilet.

Met dank aan onze sponsoren die aan het end van de rit in ‘The Hall of Fame’ zullen worden vastgelegd. Wil je ook in aanmerking komen voor een tegel met de eigen naam, bedrijfsnaam en een QR code, dat kan. Eén telefoontje aan Pawlik Snel is voldoende. Pawlik, tevens voorzitter van de Golfweek Commissie, zal wederom het geld van de opbrengst van de golfweek ter beschikking stellen aan de voltooiing van de Schaapskooi.

Alles bij elkaar een project waar alle leden van Rozenstein trots op kunnen zijn!