Zakelijk

Voorjaarswedstrijd en vastgoed presentatie

Na een maand rust vanwege de competitie ging de Business Club op 15 mei weer enthousiast de baan in. De opdracht: 9-holes Texas scramble; de beloning: eeuwige roem voor de winnaar, een voortreffelijk gezamenlijk diner en een presentatie van een van onze gewaardeerde RBC-leden.

Zeven flights van drie golfers startten op hole 1 en op hole 10, om na een kleine twee uur met een hopelijk goede score terug te keren in het clubhuis. Daar wachtten de bitterballen, het glaasje wijn, bier, of een frisje en de prijsuitreiking. Altijd spannend, want ook nu lagen de scores dicht bij elkaar. Na secuur natellen werd duidelijk dat Liesbeth Tutein Nolthenius, Ton van Dijk en Pawlik Snel de winnaars van de dag waren, op de voet gevolgd door de flight van Ronald Koppelle, Jacques Roijers en Jack van Lochem. Een leuke binnenkomer voor Jack, want hij deed voor het eerst mee met de RBC. De neary op hole 12 werd niet gescoord en die op hole 3 was voor Pawlik. Zijn prijs was een zakje met – zoals hij zelf vrolijk opmerkte – de juiste tees. Zijn dag kon niet meer stuk.

Na het diner naar boven met koffie waar Ian Ruinen ons vertelde over ‘zijn’ Immo Finance, opgezet in 2013 met zakenpartner Otto Rompelman. Hun credo: de ‘missing link’ tussen kapitaal en vastgoed. Zo’n mooi bedrijf ontstaat niet zomaar. Daar gaan jaren van ervaring aan vooraf en het inkijkje dat Ian ons daarin gaf, maakte deze presentatie extra boeiend. We reisden met hem mee langs zijn studie, zijn loopbaan bij onder meer toonaangevende vastgoedbedrijven, spraakmakende projecten in binnen – en buitenland, zijn expertise en onderzoeken in de vastgoedbranche en wat de trigger was om Immo Finance op te zetten. Er werden vragen gesteld en beantwoord. Kortom het was weer een boeiende interactieve avond voor de Rozenstein Business Club.

Foto links: De winnaars Pawlik Snel, Liesbeth Tutein Nolthenius en Ton van Dijk ontvangen de prijzen van Ronald Koppelle.
Foto rechts: Gastspreker Ian Ruinen van Immo Finance.