Zakelijk

Ondanks vakantietijd goede opkomst Business Club

Woensdag 28 juli opent Winneke den Otter de deuren voor de vierde Scramble 3-bal Stableford wedstrijd van de Business Club. Winneke is tevreden met de opkomst van 24 leden. Hartje zomer was het niet echt, de dag werd omringd door tropische regen- en onweersbuien, maar afgezien van een klein miezerig buitje liepen de leden van de Business Club een droog rondje.
Een langzaam rondje dat wel. Dat had wellicht te maken met stormkracht 8, die de ballen in het struin deed verdwijnen. Al rijdend door de baan zagen we ook een prachtige afslag van Anthony van den Ingh. Helaas, vertelde hij mij later, was het zijn enige goede slag geweest.
De Business Club is nu een volwaardige club met een uitgebreid scala van ondernemers van verschillend pluimage. We spraken Luca Maresi, Italiaan, en werkzaam bij Estec. We spraken Theo van Adrichem, hij heeft een wereldwijd bedrijf in groenten, im-export en zijn introducé, Pim Vos, zit in het vastgoed. Evenals Antony van den Ingh. Carla Stolk heeft een relatiebureau. Een gemêleerd gezelschap. Business as usual, in combinatie met sport, doet wonderen.
Geen bitterballen bij de borrel deze keer, maar haring aangeboden door de Business Club. Het officiële deel kon beginnen. Pieter Bloemendaal nam het woord. Niet alleen de winnaars werden genoemd, maar ook Winneke. “Zij is een super aanwinst voor de Business Club”, aldus Pieter. “Ze regelt de hele middag, ze houdt de stand bij en op het eind van het jaar, krijgen wij de absolute overall winnaar te horen op basis van hun teamscore.” “Ook wil ik jullie voorstellen aan Adri en Dymphna. Zij zijn al jaren lid van de Communicatie Commissie. Samen met Nienke, ook lid van de Communicatie Commissie, verzorgt dit team vanaf nu onze bijdragen aan de nieuwsbrief en de website.”
De winnaars werden letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Met een netto score van 24 punten werden Mark van Breugen en Ronald Stricker winnaar van de vierde Business Club meeting. De prijsuitreiking vond plaats buiten in de zon en de heren werden beloond met een fles Rosé.

Foto links (vlnr): Mark van Breugen, Winneke den Otter, Ronald Stricker en Pieter Bloemendaal.