Zakelijk

Rozenstein Business Club on Tour

Sardinië 20 tot 23 september 2022

Eind september maakten de leden van de Business Club voor het eerst een buitenlandse ‘Tour’ en wel naar Sardinië. Reisleider Luca had voor de 32 deelnemende leden een schitterend hotel uitgekozen en een mooi programma uitgestippeld. Na een rustdag (zwembad of golfbaan) werd er twee dagen lang gespeeld op de topbaan van il Pevero. Met uiteindelijk één verdiende winnaar: Anya… hulde!

De heerlijke lokale wijnen en de pittige churrasco hebben inmiddels geen geheimen meer voor de deelnemers. Wat nog wel bijzonder blijft zijn de goochelkunsten van Sophie en de toonkunsten van Germa, Jan en disk jockey Anthony. Kortom: de Business Club herbergt nog veel meer talent dan alleen topgolf.

We zijn alle sponsoren van de ‘wine barrel’ zeer dankbaar (en hun bijdrage was ook wel nodig…) en ook bedankt Jolanda, Pawlik en Jacques voor alle prijzen die onze wedstrijdleider Ellen mocht verdelen.

Met een geweldige wijnproeverij bij de Surrau Winery werd het volle programma afgesloten. En dat leverde blije gezichten en een fraaie groepsfoto op, waarop jammer genoeg Mark en Diny ontbreken.

Sardinië was in één woord geweldig. Met volop zon en een sfeer om niet snel te vergeten.
Trouwens… de plannen voor de 2023 Tour worden alweer gesmeed.