Zakelijk

Laatste meeting van de Business Club in 2021 en de ‘Champion Golfer of the Year’

Op zaterdag 18 december vierde de Business Club het einde van een wat vreemd maar uiteindelijk toch heel mooi en succesvol jaar. Niet minder dan acht enthousiaste flights gingen vanaf 10 uur de baan in onder een beetje mistige maar mooie omstandigheden.

Mark Breugem ‘Champion Golfer of the Year’

De strijd was zoals altijd hevig en uiteindelijk ging een ijzersterke vierbal met de eer strijken: onze RBC vrienden Arnold, Wilbert, Pawlik en Carla laten zich de prijswijn ongetwijfeld goed smaken. Ook was er een vlijmscherpe ‘tweary’ voor Jacques en Mark.

Maar… de afronding van het Business Clubjaar 2021 bestond vooral uit de verkiezing van onze eigen ‘Champion Golfer of the Year’ en dat is op afstand Mark Breugem geworden. Diverse keren in de winnende flight en op het juiste moment een indrukwekkende drive. Wie gaat hem in 2022 opvolgen?

Na de lunch praatten Pieter en Pawlik de leden bij over de vorderingen met het ‘Schaapskooi project’. Ook volgde er een teaser over de geplande RBC reis naar Sardinië eind september volgend jaar. Kortom, genoeg te beleven in de komende tijd!