Zakelijk

Business as usual.

15 september 14.15 uur: de leden van de business club lopen het clubhuis in. Ze worden ontvangen door Winneke den Otter (voorgesteld in nieuwsbrief van augustus), met aan haar zijde Ellen Cats. Ellen is een nieuwe aanwinst, single handicap, lid geworden van de business club en nu reeds de rechterhand van Winneke. Ellen heeft zich in de jaren van haar huwelijk niet echt kunnen vestigen, zij verhuisde het hele land door, en is nu gestationeerd in Den Haag. Ook is zij opgenomen in het eerste senioren dames team. Voorheen was zij lid van de Dommel. De Business Club is blij met haar. Zeker nu zij de goodiebag met een stralende glimlach overhandigd aan de binnenkomende leden, die deze geste zeer waarderen.
24 Leden hebben zich gemeld, zij gaan met flights van drie de baan door. Bij terugkomst hoor ik verschillende verhalen. Ronald heeft geen bal geslagen zegt hij, maar wel zaken gedaan. Daar gaat het toch eigenlijk om. Tevreden neemt hij een biertje met zijn flight genoten.
Een interessant gesprek had ik met Ken van Ierlant. In de kranten had ik al gezien dat hij een boek heeft geschreven. De redactie krijgt een exemplaar. Ja waar gaat het over?
De titel is: ‘DATA, zo verdien je geld, WAARDE, in het digitale tijdperk, CREATIE’.┬áHet boek gaat over data en hoe ermee om te gaan. Vanuit een historische beschrijving van waar wij nu staan aan het einde van de Covid-19 pandemie en alle (technologische) veranderingen die daar het gevolg van zijn geweest. Ik weet zeker dat Ken tijdens een van de business avonden hier een mooie uitleg van kan geven.
Het diner werd genuttigd door 25 leden inclusief commissieleden. Zoals gebruikelijk weer goed verzorgd en heerlijk. Bravo team van Thomas. Complimenten voor de standaard goede kwaliteit. Tot de volgende meeting!

Foto links: Winneke den Otter. Foto rechts: De winnaars van de dag (vlnr) Ian Ruinen, Monika Landesz en Mark Breugem.