Zakelijk

Business Club: golfwereld en de wereld van MareVisie
De maandelijkse bijeenkomst van de Business Club zag er op woensdagmiddag 19 juni zonnig uit met een flinke wind die je soms mee en helaas soms ook tegen hebt. De 21 deelnemers verdeeld over zeven flights wisten hier wel raad mee, want ook nu waren de scores prima en lagen dicht bij elkaar.

De tweede plaats was voor het team van Arnold Kooloos, Aniet Walonker en Mark Breugem. Maar de winnende flight kwamen binnen met 32 slagen en dat was net één slag minder. Buiten op het terras namen Glendy Waardenburg, Jolanda Swart en Jan Cornelissen de prijzen in ontvangst. Ook de neary op hole 3 was voor Jolanda en bij hole 12 wist Mark de bal het dichtsbij de pin te leggen.
Terwijl de schaal met bitterballen rondging, introduceerde Ronald Koppelle alvast de spreker van de avond: Ralph van Houdt. De connectie met Rozenstein is zoon Bernd van Houdt, een van onze talentvolle competitiespelers uit Heren 2 zondag en jeugd 1. Hij wist zijn vader te overreden om vier top-herenteams te sponsoren en of het nu aan de kleding lag of niet, de resultaten waren over het algemeen goed.
Na het diner vertelde Ralph over zijn wereld, namelijk de ‘World of MareVisie’. Na een korte introductie over opleiding en ervaring – niet onbelangrijk, want dat is de basis van het vervolgverhaal – gaf Ralph aan de hand van een mooie presentatie, de nodige uitleg over de vele facetten van het door hem opgerichte projectmanagementbureau. Steekwoorden hierbij zijn: verbinden en samenwerken, kennis delen, kwaliteit en resultaat gericht werken, en helpen ontwikkelen en implementeren. Met het team wordt gewerkt aan uitdagende projecten bij uiteenlopende bedrijven, in diverse branches, waaronder hightech-, engineering- en energieondernemingen.
Naast kennis, vergt dit het nodige aanpassingsvermogen. Dat een van hun specialiteiten. Want niet voor niets is MareVisie een ontmoetingsplaats waar mensen met verschillende competenties, van uiteenlopende bedrijfstakken en universiteiten, bij elkaar komen. De eerste ontmoeting met de Business Club van Rozenstein was wat ons betreft in ieder geval een groot succes.