Zakelijk

Business as usual

17 November jl., een bittere woensdagochtend. Regen tegen de ramen, het was weer Business middag. Echter, tegen de tijd dat de Business Clubleden Rozenstein opliepen, scheen de zon in die mate, dat we met genoegen konden zeggen dat dit één van de mooiste middagen was die we mee mochten maken.

Een bijzondere herfstmiddag, met bomen zo rood door de zon bestraald dat je ogen bijna pijn deden. Op de hole 9 was het niet mogelijk je bal naar de green te volgen. Zelfs niet als je door je knieën zakte. Het is dan ook niet bekend hoe het kwam dat er zoveel flights binnenkwamen met een par op de 9e. Ook Guus Lubsen, hij zat bij mij in de flight, maakte een gave par, hoe kwam de bal op de green?
Door het lange borreluurtje was er genoeg tijd om te sparren, te netwerken en/of zaken te doen. Daar is dan ook volop gebruik van gemaakt. Pawlik Snel greep deze gelegenheid aan om de fancy-fair nog even onder de aandacht te brengen. Alsof die 28ste november nog niet als ‘save the date’ in ieders agenda staat. We hebben begrepen dat je er vroeg bij moet zijn en nu citeer ik Pawlik: “Op een van mijn fancy fairs kwam er een dame naar mij toe en kocht voor een heel groot bedrag mijn hele tent op. Natuurlijk had ik dat niet moeten doen, maar ik was zo verbouwereerd dat ik haar aanbod nog een beetje verhoogde, ook dat vond ze prima en daarna stond ik met een lege tent”. Hij mag dit 28 november niet doen!
Ook vanuit de Italiaanse hoek kwam er een voorstel om elders te gaan spelen. Een tipje van de sluier: ‘De RBC goes international’. Te zijner tijd zullen wij de vragen voor jullie invullen.
Waren er nog winnaars? Natuurlijk. De eerste prijs ging naar het team: Daniëlle Remmerswaal, met haar gast Jeroen Mulder, controller bij TNO -Jeroen heeft een geweldige putting stroke – en Pieter Bloemendaal.

De volgende Business Club bijeenkomst is niet zoals gebruikelijk op de derde woensdag van de maand, maar op zaterdag 18 december. Dan gaan we eerst de baan in en daarna aan tafel voor een heerlijke lunch. Zoals gebruikelijk zal Pieter jullie weer een reminder geven.

Foto links : Winneke den Otter, rechter- en linkerhand van de Business Club samen met de winnaars Jeroen Mulder, Daniëlle Remmerswaal en Pieter Bloemendaal.