Restaurant

Rozenstein Takeaway

Beste leden van Rozenstein,

Bedankt weer voor de bestellingen van afgelopen week. Voor volgende week is het een Indonesische maaltijd bestaande uit: Nasi Goreng, rendang, babi ketjap, saté ajam(satesaus is apart), sambal goreng boontjes, sambal goreng telor, komkommer atjar, kroepoek en kentang pedis. Dessert voor bij de koffie: Indische pannacotta. (We kunnen deze week helaas geen rekening houden met mensen met een allergie) 

Deze maaltijd is te bestellen voor volgende week donderdag 15 april, vrijdag 16 april of zaterdag 17 april voor € 19.95 per persoon.

Tevens hebben wij ook, op veler verzoek, spareribs met gepofte aardappel en een salade voor € 16.50 per persoon.

De gerechten zijn voorbereid en maakt u thuis warm en dresseert u met duidelijke instructies van Michel, Oscar en Joost.

Het weekmenu moet vooraf besteld worden, uiterlijk voor dinsdag 13 april 17.00 uur!

Bestel op tijd, we hebben een maximum van 250 menu’s! Vol is vol!

Het ophalen van de maaltijden kan op de door u aangegeven dag tussen 15.00 en 17.00 uur. U kunt dit telefonisch aan ons doorgeven op het telefoonnummer van het clubhuis 070 – 517 88 99, persoonlijk in het clubhuis (elke dag zijn wij aanwezig van 9.00 tot 18.00 uur) of per email: horecaservice.rozenstein@gmail.com  Tevens kunt u bij ons dagelijks, van 9.00 tot 17.00, diverse soepen afhalen, per liter € 7.50.  

Het bedrag van uw bestelling wordt van uw tegoed afgeschreven of kunt u ter plaatse pinnen of contant betalen.

Met vriendelijke groet, Thomas en zijn team.