Restaurant

In het winterseizoen is het clubhuis elke dag open vanaf 9.00 uur.

Maandag en dinsdag 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag t/m zondag 09.00 tot 21.00 uur
Van maandag t/m zondag is de volledige lunchkaart vanaf 12.00 uur beschikbaar.
Op woensdag t/m zondag van 17.30 uur tot 20.00 uur kunt u gebruik maken van de avondkaart.

Reserveren is gewenst op telefoonnummer 070 – 517 88 99.

Het nieuwe maandmenu vanaf woensdag 14 februari 2024:
Driegangenmenu (maandelijks een nieuw menu)  € 37.50

Voorgerechten € 12.50
Millefeuille van kalfsvlees met eendenlever en truffelcrème
– Gegrilde tonijn met krokante groenten, noedels en oosterse vinaigrette

Hoofdgerechten € 24.50
– Duo van eend met zuurkool, aardappelmousseline en eigen jus
– Gebakken zeeduivel omwikkeld met pancetta, prei a la crème en vadouvansaus
– Gegrilde runderentrecôte met truffel polenta, crème van knolselderij en rode wijnsaus
– Op de huid gebakken roodbaarsfilet met pasta en mosselvelouté
– Pasta met gepocheerd ei, diverse groenten en vadouvansaus (vegetarisch)
(de vlees- en visgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur)

Nagerechten € 9.50
Warm chocoladetaartje met vanille-ijs
– Tiramisu met bitterkoekjes parfait

_____________________________________________________________________

Salades  € 16.50 | € 17.50 (alle salades worden geserveerd met brood of frites)
– Runderhaaspuntjes met bospaddenstoelen, boerenkaas en spekjes
– Gebakken kipfilet met champignons, ui, spek en Italiaanse kruidendressing
– Geitenkaas in filodeeg met truffelhoning en walnotendressing
– Diverse vissoorten met tomatenvinaigrette  [ € 17.50 ]

Specialiteiten
– Tournedos met pepersaus en bijpassend garnituur €27.50
– Saté Rozenstein van kippendijen, frites en sla € 18.50
– Spareribs met knoflooksaus, frites en sla € 20.50
– Gebakken kalfslever met appel, ui en spek € 23.50
– Soep van de dag € 7.50

Pannenkoeken € 8.95
– naturel, stroop of suiker

Pannenkoeken € 9.95
– spek en stroop
– kaas en stroop
– appel en stroop
– appel, kaneel en citroen
– appel, spek en stroop
– ham en/of kaas
– Grand Marnier
– Grand Marnier met appel
– spek en kaas

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.