Restaurant

In het winterseizoen is het clubhuis elke dag open vanaf 9.00 uur.

Maandag                       09.00 tot 18.00 uur   *
Dinsdag                         09.00 tot 18.00 uur
Woensdag t/m zondag   09.00 tot 21.00 uur

* Op maandag geen lunchkaart. Dit heeft te maken met het aantal beschikbare koks. Thomas en zijn crew zullen ervoor zorgen dat op de maandagen wel eenvoudige broodjes (ham/kaas), tosti’s, saucijzenbroodjes en gevulde koeken zijn te verkrijgen.

Van dinsdag t/m zondag is de volledige lunchkaart vanaf 12.00 uur beschikbaar en van woensdag t/m zondag van 17.30 uur tot 20.00 uur kunt u gebruik maken van de avondkaart.
Reserveren is gewenst, u kunt reserveren op telefoonnummer 070 – 517 88 99.

Voor de komende kerstdagen kunt u weer een afhaalmaaltijd bestellen.

Bestellen voor de kerst

Het nieuwe maandmenu vanaf donderdag 2 november:
Driegangenmenu (maandelijks een nieuw menu)  € 35.-

Voorgerechten € 11.50
Kleine salade niçoise met gegrilde tonijn
– Gerookte hertenrugfilet met rode biet en gemarineerde vijgen

Hoofdgerechten € 23.50
– Gebraden fazant met zuurkool en paddenstoelen
– Op de huid gebakken kabeljauw met fregola en bouillabaisse
– Gegrilde black angus rumpsteak met vergeten groenten en peper-portsaus
– Gegrilde heilbot met topinamboer en truffelsaus
– Pasta met vergeten groenten, paddenstoelen en truffelsaus

(de vlees- en visgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur)

Nagerechten € 9.50
Crêpes Suzette met vanille-ijs
– ‘Appeltaartje’ met dulce de leche, crème Suisse en salted caramel ijs

_____________________________________________________________________

Salades  € 16.50 | € 17.50 (alle salades worden geserveerd met brood of frites)
– Runderhaaspuntjes met bospaddenstoelen, boerenkaas en spekjes
– Gebakken kipfilet met champignons, ui, spek en Italiaanse kruidendressing
– Geitenkaas in filodeeg met truffelhoning en walnotendressing
– Diverse vissoorten met tomatenvinaigrette  [ € 17.50 ]

Specialiteiten
– Tournedos met pepersaus en bijpassend garnituur €27.50
– Saté Rozenstein van kippendijen, frites en sla € 18.50
– Spareribs met knoflooksaus, frites en sla € 20.50
– Gebakken kalfslever met appel, ui en spek € 23.50
– Soep van de dag € 7.50

Pannenkoeken € 8.95
– naturel, stroop of suiker

Pannenkoeken € 9.95
– spek en stroop
– kaas en stroop
– appel en stroop
– appel, kaneel en citroen
– appel, spek en stroop
– ham en/of kaas
– Grand Marnier
– Grand Marnier met appel
– spek en kaas

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.