Restaurant

Vanaf zondag 30 maart is het clubhuis open vanaf 8.00 uur. Op maandag is er een beperkte lunch- en avondkaart.
Reserveren is gewenst op telefoonnummer 070 – 517 88 99 (Clubhuis).

Het nieuwe maandmenu vanaf woensdag 14 mei 2025:
Driegangenmenu (maandelijks een nieuw menu)  € 39.75

Voorgerechten € 13.50
Taco’s met gemarineerde zalm, soja, wakame en wasabi
– Burrata met watermeloen, parmaham, pistache en pesto

Hoofdgerechten € 25.50
– Duo van lamsvlees (bout/rack) met voorjaarsgroenten en lamsjus met salie
– Gebakken scholfilet met risotto, vongole en schuim van schaal- en schelpdieren
– Gegrilde USA-steak met auberginecrème, aardappelgratin en rode wijnsaus
– Op de huid gebakken doradefilet met aardappelmousseline, lamsoren en antiboise
– Risotto met voorjaarsgroenten en antiboise (vegetarisch)
  (de vlees- en visgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur)

Nagerechten € 11.50
– Brusselse wafel met aardbeien Romanoff en aardbeienijs
– Smeuïge chocolade-hazelnoottaart met frambozen en frambozen sorbet

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
_____________________________________________________________________

Salades  € 17.50 | € 18.50 (alle salades worden geserveerd met brood of frites)
– Runderhaaspuntjes met bospaddenstoelen, boerenkaas en spekjes
– Gebakken kipfilet met champignons, ui, spek en Italiaanse kruidendressing
– Geitenkaas in filodeeg met truffelhoning en walnotendressing
– Diverse vissoorten met tomatenvinaigrette  [ € 18.50 ]

Specialiteiten
– Tournedos met pepersaus en bijpassend garnituur €29.75
– Saté Rozenstein van kippendijen, frites en sla € 20.75
– Spareribs met knoflooksaus, frites en sla € 22.75
– Gebakken kalfslever met appel, ui en spek € 25.75
– Soep van de dag € 7.95

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.