Vanaf zondag 30 maart is het clubhuis open vanaf 8.00 uur. Op maandag is er een beperkte lunch- en avondkaart.
Reserveren is gewenst op telefoonnummer 070 – 517 88 99 (Clubhuis).
Driegangenmenu (maandelijks een nieuw menu) € 39.75
Voorgerechten € 13.50
– Tartaar van tonijn met mango chutney, avocadocrème en gebakken gamba’s
– Kleine salade met gerookte runderlende, zoetzure groentes en dragon mayonaise
Hoofdgerechten € 25.50
– Kabeljauw met bouillabaisse, schaal- en schelpdieren en lamsoren
– Gegrilde kalfsentrecote met tomaat, basilicum, pijnboompitten en rode wijnsaus
– Gebakken heilbot met pasta, seizoensgroenten en vadouvansaus
– Gebraden tamme eendenborst met basmati, boksoy en sojasaus
– Pasta met gegrilde groenten en antiboise (vegetarisch)
(de vlees- en visgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur)
Nagerechten € 11.50
– Pannacotta met rood fruit en yoghurtbosvruchtenijs
– Sticky toffee cake met salted caramelijs
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
_____________________________________________________________________
Salades € 17.50 | € 18.50 (alle salades worden geserveerd met brood of frites)
– Runderhaaspuntjes met bospaddenstoelen, boerenkaas en spekjes
– Gebakken kipfilet met champignons, ui, spek en Italiaanse kruidendressing
– Geitenkaas in filodeeg met truffelhoning en walnotendressing
– Diverse vissoorten met tomatenvinaigrette [ € 18.50 ]
Specialiteiten
– Tournedos met pepersaus en bijpassend garnituur €29.75
– Saté Rozenstein van kippendijen, frites en sla € 20.75
– Spareribs met knoflooksaus, frites en sla € 22.75
– Gebakken kalfslever met appel, ui en spek € 25.75
– Soep van de dag € 7.95
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.