Zilveren Roos voor Arie Bas Wagter en Thomas Oostveen

maandag 27 juni 2022 10:09

Tijdens de gezellige Zomerborrel op vrijdag 24 juni heeft de voorzitter, Geert Jan Mantel, twee Zilveren Rozen uitgereikt. Arie Bas Wagter en Thomas Oostveen kregen beiden de Zilveren Roos van de vereniging!

Thomas leidt sinds 2001 het restaurant op Rozenstein. Inmiddels staat dit in de wijde omgeving bekend als het beste restaurant van Wassenaar. En dat hebben wij te danken aan jou Thomas, met je ongelooflijk trouwe en attente barploeg en bekwame chefs in je keuken!
Je bent niet alleen een superbaas, want velen van je medewerkers heb je al jaren en jaren in dienst, maar je bent ook ons visitekaartje en een voortreffelijke gastheer. En dat al meer dan 20 jaar!
En daarom willen wij jou hiervoor onze bijzondere erkentelijkheid tonen. Wij willen jou namelijk hier en nu en tot in de eeuwigheid benoemen tot Drager van de Zilveren Roos.

Arie Bas, vanaf 2015 ben jij de drijvende kracht in de Commissie Committed to Green.
Onder meer door jouw inzet is aan Rozenstein het GEO milieucertificaat uitgereikt door de NGF. En dat betekent dat in lijn met maatschappelijke ontwikkelingen gestreefd wordt naar een duurzaam beheer van ons golfterrein. Ook heb je een belangrijke bijdrage geleverd aan het Geografisch Informatie Systeem, een belangrijk hulpmiddel voor de greenkeepers, die daardoor efficiënter en effectiever aan de slag kunnen.
Ook in de Commissie Gebouwen en Terreinenheb jij heel veel zaken aangepakt, zoals de geluidsinstallatie in het restaurant, loste je computerproblemen op en was je de grote rekenmeester voor een aantal bouwprojecten. Ook als troubleshooter wisten we je te vinden als het ging om technische problemen en zocht je vaak naar duurzame oplossingen.
En hoe vaak hebben we jou niet zien sleutelen in de grote meterkast!
Arie Bas, dit zo overziende verdien jij als geen ander het predikaat “Drager van de Zilveren Roos” . Dit vinden wij niet alleen als bestuur, maar ook je teamgenoten van Heren Senioren 2 en alle leden van de Commissie Committed to Green.