Wijzigingen boeken per 16 juni

maandag 14 juni 2021 13:18

Leden van Rozenstein,

Wilt u ook zo graag terug naar hoe het was voor corona? We krijgen als bestuur steeds vaker de vraag wanneer dat gaat gebeuren. Ook wij willen natuurlijk niets liever dan alle beperkingen opheffen. Om die reden geef ik u graag een doorkijkje naar onze plannen en ideeën.

Overal is gelukkig alweer een heleboel aan het normaliseren, en dat gebeurt ook op Rozenstein. Het terras en restaurant zijn open, er worden wedstrijden gespeeld en de vaste groepen zijn van start gegaan. Maar er zijn ook regels waar wij nog steeds aan moeten voldoen:
1. Voorkomen van ongewenste reisbewegingen.
Met het starttijdenregistratiesysteem blijven we voorkomen dat mensen voor niets naar de club komen. Tevens wordt een grote toeloop bij de tee van hole 1 voorkomen;
2. Registratie van mensen die de vereniging bezoeken.
Inschrijving in het starttijdenregistratiesysteem, aanmelden voor training bij de supervisor, registratie op het terras en in het restaurant zorgen dat bekend is wie wanneer waar was;
3. Zorgdragen voor naleving van de algemene corona maatregelen.
De dingen waar we aan gewend zijn geraakt, blijven voorlopig: het dragen van mondkapjes in binnenruimtes, houden van 1,5 meter afstand, gebruik van ontsmettingsmiddelen etc..

We moeten ons dus nog even blijven houden aan de corona-maatregelen en kunnen het starttijdenregistratiesysteem nog niet gedag zeggen. Wel zien wij dat het aantal boekingen de afgelopen weken afneemt. Dat is heel erg fijn want dat betekent dat we de startmogelijkheden kunnen verruimen! Dit gaan we als volgt doen:
• Vanaf woensdag 16 juni kunt u tot 09:00 uur en na 17:00 uur spelen zonder dat dit meetelt voor het totale aantal van 3 keer per week. REGISTRATIE BLIJFT echter wel VERPLICHT!!!
• Op de maandag- dinsdag- en vrijdag ochtend zal er geen supervisor aanwezig zijn. De startlijsten zullen worden opgehangen bij de Pro ruimte en op het mededelingen bord bij hole 1.

Natuurlijk zijn wij ons aan het oriënteren op de mogelijkheden voor ná het starttijdenregistratiesysteem. Net als velen van u willen ook wij graag terug naar een spiraal. We bestuderen de verschillende mogelijkheden zorgvuldig. Momenteel kijken we naar een elektronische spiraal omdat deze veel voordelen heeft boven de bekende ballenspiraal. Wat wij horen over de ervaringen van gebruikers van dit systeem is zeer positief. Wij weten echter ook dat bij sommige leden huiver is voor deze mogelijke verandering. Onbekend maakt onbemind. Daarom willen we een proefperiode doen met de elektronische spiraal Zodra het kan in relatie tot de corona-maatregelen, hopelijk rond juli/augustus, willen wij dit traject starten. Dan kunt u zelf testen en ervaren hoe het is. We zijn benieuwd!

Namens het bestuur,
Met vriendelijke groet,

Ernst Cysouw