Wijziging boekingsregels jeugd en verduidelijking van de éénpersoonsboeking

maandag 1 maart 2021 19:03

Wijziging boekingsregels jeugd en verduidelijking van de éénpersoonsboeking:
De laatste versoepelingen vanuit de overheid hebben weinig impact op het golf. Alleen de jeugd gaat krijgt extra mogelijkheden.
Met ingang van 2 maart 2020 gelden voor de jeugd de volgende aanvullende regels:

  • Jeugd tot 27 jaar mag tot maximaal 4 ballen boeken op de volgend manier en onder de volgende voorwaarden:
    o Boeken kan alleen via reserveringen@rozenstein.nl (de supervisors kunnen boekingen niet veranderen, dus als je niet via dit mailadres een 3 of 4 bal hebt aangemeld kan je niet als 3 of 4 bal spelen)
    o 3 of 4 ballen kunnen alleen door de week. NIET in het weekeinde
    o Voor een 3 bal geldt een maximale handicap van 60
    o Voor een 4 bal geldt een maximale handicap van 80

Voor de overige leden blijven de bestaande regels van kracht.

Graag aandacht voor de volgende bepalingen:
1. Als er op een dag een helemaal vrije starttijd is kunnen alle spelers, ongeacht het aantal keer dat zij hebben gespeeld deze boeken (heb je nog geen 2 keer gespeeld dan kun je het zelf, heb je al wel 2 keer gespeeld dan kun je bellen).
2. Als er een één-persoonsbal is geboekt dan wordt er in principe ook alleen gespeeld. Er kan alleen een tweede persoon worden bijgeboekt door eerst de boeking te annuleren en dan met twee namen opnieuw boeken. Dit kan natuurlijk alleen als beiden nog geen twee boekingen hebben.
Iemand er bij boeken die al 2 boekingen heeft kan niet, noch via het systeem, noch via de supervisor. De reden: Een extra keer spelen kan alleen als er iemand heeft geannuleerd en er zodoende op het laatste moment een mogelijkheid is. Een derde keer spelen kan niet op een van te voren vastgelegd startmoment. In dit geval is het startmoment vastgelegd door de andere speler.
3. Heeft iemand voor 2 spelers geboekt en valt er op het laatste moment iemand af (ziekte o.i.d.) dan kan via reserveringen@rozenstein.nl een wijziging in de boeking worden doorgevoerd.

Tot slot nog dit:
Wilt u bij het betreden van de pro-ruimte een mondkapje omdoen. Voor het melden van de starttijd, of het inschrijven op de formulieren om te oefenen: MONDKAPJE is VERPLICHT. Ook graag even de deur achter u sluiten, de supervisors zitten daar vrijwillig.