Sluiting clubhuis tijdens renovatie van 15 januari t/m 28 januari

maandag 9 januari 2023 13:51

Zoals aangekondigd, vindt in januari de eerste fase van de renovatie van het clubhuis plaats. De vloer voor en achter de bar wordt ge√ęgaliseerd en er komt een nieuw tapijt in het restaurant, op de trap, in de hal en in het secretariaat. Ook het plafond wordt geschilderd.

Daarom is het clubhuis en het restaurant vanaf zondag 15 januari voor twee weken gesloten. Wij hopen dat het restaurant weer kan worden geopend op zondag 29 Januari.

Tijdens deze periode verhuist het secretariaat in beperkte vorm naar de pro-ruimte. Hier komt ook een uitgiftebar van Thomas met koffie, thee, frisdranken en verpakte koeken. De uitgifte is vanaf maandag 16 januari dagelijks geopend is van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Zondag 15 januari is de uitgiftebar nog gesloten en is er geen catering beschikbaar.

De sanitaire ruimten in de gang van het clubhuis zijn tijdens de werkzaamheden gesloten. De leden kunnen gebruik maken van de toiletten in de dameskleedkamer. Deze zijn eenvoudig te bereiken via een deur vanuit de pro-ruimte. De herenkleedkamer is tijdelijk afgesloten vanwege de opslag van het meubilair.

Het is voor twee weken even behelpen, maar daarna hebben we weer een opgefrist clubhuis en kunnen we er weer jaren van genieten!

Vriendelijke groet,

Anne Monique van den Assem
Commissie renovatie clubhuis