Belangrijke wijzigingen starttijden

woensdag 30 september 2020 19:32

Belangrijke wijzigingen reserveringen starttijden.

De laatste weken is het aantal klachten over het reserveringssysteem enorm gestegen. Zeker voor leden die werken en derhalve minder mogelijkheden hebben om te spelen blijkt het bijna onmogelijk om een goede starttijd te reserveren. In tegenstelling tot anderen kunnen zij niet tot middernacht wakker blijven en vissen zij de volgende ochtend achter het net.

Helaas hebben wij nog steeds met de Corona maatregelen te maken en kunnen wij nog niet terug naar de (digitale) spiraal. Het bestuur heeft daarom besloten de reservering methodiek aan te scherpen.

Met ingang van 24 september gelden de volgende regels:

  1. Er kunnen maximaal twee reserveringen open staan;
  2. Nadat een ronde gespeeld is kan weer een tweede boeking gemaakt worden;
  3. Er kan tot 21 dagen vooruit geboekt worden;
  4. Elke flight moet volledig ingevuld worden met namen van leden. Geen vraagtekens of lege vakjes. Introducees kunt u op de dag zelf bij de supervisor inschrijven;
    LET OP: Eerst selecteren met hoeveel personen u wilt spelen en daarna alle personen invullen. Bij open velden of fout geschreven namen zal een foutcode komen en kan de reservering niet worden opgeslagen. Latere toevoegingen kunnen door eerst de flight te annuleren en vervolgens opnieuw in te voeren.

De reeds gemaakte boekingen voor deze week blijven onveranderd bestaan. Voor nieuwe boekingen gelden bovenstaande regels, dus als er voor deze week reeds twee of meer boekingen staan kan pas weer geboekt worden als er nog maar één boeking openstaat.

Deelname aan clubwedstrijden (zowel competitief als fun), Hema’s, Damesdag, Instuif, Herendag, Seniorendag tellen niet mee als boeking. De inschrijving blijft via Proware en de indeling gebeurt door de commissies.

Wij zullen monitoren of het systeem aan de verwachtingen voldoet. Indien nodig zullen wij veranderingen doorvoeren.

Wij vertrouwen er op dat hiermee een eerlijker verdeling van de starttijden gerealiseerd kan worden.

Namens het bestuur.

Ernst Cysouw