Najaarscompetitie

Najaarscompetitie
(niet te verwarren met de reguliere voorjaarscompetitie waarvoor de inschrijving ook reeds geopend is).

Najaarscompetitie 2023
De Najaarscompetitie van de NGF is een laagdrempelige competitie waaraan clubleden in teams kunnen meedoen. Afgelopen jaar heeft er 1 team van Rozenstein meegedaan op de zondag. Met ingang van 2020 wordt naast de zondag ook op de woensdag een Najaarscompetitie georganiseerd.

De opzet
Er zitten vier spelers in een team en in principe vier teams in een poule, waarbij je ook op je eigen baan speelt. Die vier teams spelen op vier woensdagen/zondagen tegen elkaar. De teams komen uit voor een golfvereniging en de deelnemers moeten dan ook lid zijn. De spelers (en reserves) moeten handicap 45,0 of lager hebben maar verder zijn er geen eisen; iedereen van elke leeftijd mag meedoen en elke combinatie van spelers is mogelijk; man, vrouw, golfprofessional of beginner. Op de woensdag is de spelvorm negen holes individueel stableford en negen holes greensome stableford, beide met handicapverrekening. Op de zondag is de spelvorm achttien holes individueel stableford met handicapverrekening.

De vier speeldagen voor de Najaarscompetitie op woensdag zijn: 4, 11, 18 en 25 oktober.
De vier speeldagen voor de Najaarscompetitie op zondag zijn: 8, 15, 22 en 29 oktober.

Voor de tien beste poulewinnaars van de woensdag wordt op 1 november een finale georganiseerd op de Keppelse Golfclub en voor de 10 beste poulewinnaars van de zondag wordt op 5 november een finale georganiseerd op Golfclub Anderstein met als inzet het Landskampioenschap.

Voor alle bijzonderheden: https://www.golf.nl/de-baan-op/najaarscompetitie

Inschrijven om deel te nemen aan deze najaarscompetitie is mogelijk tot 1 september. Gaarne opgeven per team. Bij grote belangstelling kan het zijn dat niet alle teams voor Rozenstein kunnen uitkomen. Dan zal meespelen op volgorde van inschrijving worden toegekend.

Aanmelden van de teams graag per mail naar competitie@rozenstein.nl.