Bekendmaking kandidaat voorzitter

vrijdag 29 september 2023 09:29

Zoals onze voorzitter Geert Jan Mantel in een mail aan de leden een aantal maanden geleden bekend maakte, zal hij na vier jaar voorzitterschap in de Algemene Vergadering van 20 november as, het stokje overdragen aan een nieuwe voorzitter.

Na vele gesprekken en een zorgvuldige afweging is het bestuur verheugd te kunnen mededelen dat we een geschikte kandidaat hebben gevonden om Geert Jan op te volgen.
Zijn naam is Paul de Man, sinds 2010 lid van Rozenstein. Paul is van het bouwjaar 1952 en is getrouwd met Anne Lies die tevens lid is van onze vereniging. Hij is gepensioneerd na een succesvolle carrière in het bedrijfsleven en heeft meer dan 30 jaar ervaring in uiteenlopende directiefuncties.
Verder heeft hij een brede bestuurservaring als voorzitter van meerdere verenigingen, stichtingen en colleges.
Zie bijgevoegd zijn CV ter informatie.

Wij zien in hem de persoon die, samen met de andere bestuursleden, de komende jaren de verantwoordelijkheid op zich kan nemen om een evenwichtig en toekomstbestendig beleid te voeren, waarbij het belang van alle leden van Rozenstein voorop staat.

Paul verheugt zich erop om deze nieuwe rol op zich te nemen. Wij vertrouwen erop dat de leden onze voordracht steunen in de AV van 20 november.

Charlotte de Jongh
Secretaris a.i.
Wassenaarse Golfclub Wassenaar

Bijlage: CV Paul de Man