Inschrijfformulier competitie 2024

Ondergetekende geeft te kennen voor Rozenstein deel te willen nemen aan de NGF competitie in het voorjaar van 2024 en bevestigt:

  • Ik heb gewoon lidmaatschap en een WHS handicap van maximaal 36.0. Ik ben mij er van bewust dat een speler die aan de handicap eisen, zoals hieronder vermeld, voldoet, een verhoogde kans op deelname heeft.
  • Ik heb een actieve handicap. Met actief wordt bedoeld dat je minimaal 4 qualifying kaarten hebt gespeeld in het jaar van opgave. Spelers die in een selectieteam willen spelen moeten minimaal 4 qualifying wedstrijdkaarten gespeeld hebben en hebben deelgenomen aan de laatste clubkampioenschappen en strokeplay kampioenschappen;
  • Ik ben op alle speeldagen (reguliere, reserve, promotie en finaledagen) in de competitie beschikbaar.
  • Deelname aan de trainingen is voor spelers in de selectieteams verplicht.
  • Ik heb een goede kennis van de regels en etiquette.
  • Ik ben aan Rozenstein een competitiebijdrage van € 75 verschuldigd.
  • Het beleidsplan van de TC is op mij van toepassing en ik ben op de hoogte van dat beleidsplan.

Inschrijving competitie 2024

  • Type uw hcp met een . (punt) in.
  • Lees ook de uitleg van de wijzigingen van de 27 holes competitie. (https://rozenstein.nl/wijzigingen-27-holes-competitie/)
  • DD slash MM slash JJJJ