Inschrijfformulier competitie 2023

Ondergetekende geeft te kennen voor Rozenstein deel te willen nemen aan de NGF competitie in het voorjaar van 2023 en bevestigt:

  • Ik heb gewoon lidmaatschap en een WHS handicap van maximaal 36.0.
  • Ik heb een actieve handicap. Met actief wordt bedoeld dat je minimaal 4 qualifying kaarten hebt gespeeld in het jaar van opgave. Spelers die in een selectieteam willen spelen moeten minimaal 4 qualifying wedstrijdkaarten gespeeld hebben en hebben deelgenomen aan de laatste clubkampioenschappen en strokeplay kampioenschappen;
  • Ik ben op alle speeldagen (reguliere, reserve, promotie en finaledagen) in de competitie beschikbaar.
  • Deelname aan de trainingen is voor spelers in de selectieteams verplicht.
  • Ik heb een goede kennis van de regels en etiquette.
  • Ik ben aan Rozenstein een competitiebijdrage van € 75 verschuldigd.
  • Het beleidsplan van de TC is op mij van toepassing en ik ben op de hoogte van dat beleidsplan.

Inschrijving competitie 2023

  • Type uw hcp met een . (punt) in.
  • DD slash MM slash JJJJ