Golf Academy

Tarieven
Groepen van meer dan vier personen zijn ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en een prijs op maat.

Tijdsduur

25 minuten
50 minuten

Aantal personen

1 of 2 personen
1 tot 4 personen

Tarief

€ 35,00
€ 65,00

Kosten van driving range ballen
Het lesgeld is inclusief het gebruik van clubs, maar zonder driving range ballen. Hiervoor kun je munten kopen die verkrijgbaar zijn bij de greenfeebalie in het clubhuis. Een munt kost € 0,50 en geeft ongeveer 12 ballen.

Aanvullende kosten voor niet-leden
Niet-leden betalen naast het reguliere lesgeld € 5,00 voor het gebruik van de faciliteiten en € 10.00 voor een baanles. Je kunt deze bedragen voor de les bij de greenfeebalie in het clubhuis afrekenen. Een leskaart geeft recht om gedurende een uur voor en na de les te oefenen op de driving range/putting green/chipping green (niet de par3 baan). Wil je oefenen op een andere dag dan dat je les hebt? Dan kun je als niet-lid een greenfee kaart kopen bij de greenfeebalie in het clubhuis. Voor de driving range/putting green betaal je € 6,50 en voor de chipping green/par3 baan € 15,00.

Annuleringsregeling
Wil je een les annuleren? Laat het dan uiterlijk 48 uur voor de les weten om te voorkomen dat je onnodig leskosten moet betalen. Lessen kunnen via de online agenda worden geannuleerd (alleen bij Eduard).