Clubinformatie

Leden die donateur willen worden van de Stichting Handicart kunnen op de Handicart website informatie en een aanmeldformulier vinden.
Indien men meent wegens tijdelijke of permanent verminderde fitheid in aanmerking te komen voor het gebruik van een handicart, dient men contact op te nemen met de Clubconsul voor het regelen van een tijdelijke of permanente gebruikerskaart. Voor een permanente kaart is een pasfoto nodig en een medische verklaring, welke laatste op Rozenstein ook door de Clubconsul kan worden afgegeven. Van gebruikers wordt verwacht dat zij donateur zijn (of worden) van de Stichting Vrienden van de Handicart.
Indien men de handicart niet meer nodig heeft wordt men verzocht zich als gebruiker af te melden bij de Clubconsul en zijn gebruikerskaart in te leveren. In geval het later weer nodig zou zijn, kan men gemakkelijk opnieuw een kaart aanvragen.

Tarieven 2022

  • Houders van een gebruikerskaart is € 4,50 per persoon per rit, ongeacht het aantal holes.
  • Een bijrijder met gebruikerskaart betaalt eveneens € 4,50.
  • Een meerijder (of golftas) zonder gebruikerskaart is € 9,00.
  • Golfspelers zonder gebruikerskaart is € 25,00 per rit per kar voor één of twee personen (alleen als er een vrij is).
  • Huur door derden bij wedstrijden of evenementen kost € 50,00 per dag (alleen als er een vrij is).

Reserveer bij het restaurant (tel. 070-5178899) voor een ochtend (08.00 -14.00 uur) of voor een middag (vanaf 14.00 uur). Personen met een gebruikerskaart kunnen maximaal een week voor gebruik de handicart reserveren.
Als je de handicart niet gebruikt dan direct afmelden.
Gebruikers die inschrijven voor een wedstrijd en daarbij een handicart willen gebruiken, dienen dit te vermelden bij aanmelding voor de wedstrijd. De organiserende commissie regelt de reservering van voldoende handicarts. De gebruikers moeten dan wel zelf de handicarts bij het restaurant betalen. Bij wedstrijden mag zonodig (wanneer het niet anders kan) worden afgeweken van het ochtend/middagschema.