Bezoekers

Op de lijst starttijden senioren staan ook de contactgegevens van de captains van onze competitieteams.
Voordat de competitie begint (5-4-2020) kunnen max. 6 personen een oefenronde spelen (€ 30,00 p.p). Dit tarief is op basis van wederkerigheid en tot een nader vast te stellen datum. Anders is het tarief € 55,00 (ma t/m do) of € 65,00 (vr, za). Op zon- en feestdagen is voorspelen niet mogelijk.
Onze club gebruikt het spiraal systeem (NB : i.v.m. corona is de spiraal buiten gebruik). Graag vooraf even melden bij het secretariaat  (secretariaat@rozenstein.nl).
Om een goed beeld te hebben van de baan bezetting zie baanbezetting .

Op de lijst Starttijden junioren staan ook de contactgegevens van de captains van onze competitieteams.
De begeleiders van de jeugdteams van de competitie die te gast zijn op Rozenstein mogen in de buffer te spelen. Er is een maximum gesteld van twee buffer flights per poule. Begeleiders van teams betalen bij voorspelen het volle tarief dat voor die dag geldt.
Het clubhuis, de kleedruimten en het restaurant zijn geopend vanaf 08.00 uur. Bij aankomst biedt het ontvangende team koffie en thee aan en is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Driving range.

De teamcaptains overleggen of de lunch en borrel – op basis van wederkerigheid – voor rekening van het ontvangende team van Rozenstein zijn. Zo niet, dan tijdig contact op nemen met de cateraar om hun wensen kenbaar te maken voor de lunch en/of diner (070 – 5178899).

volgende pagina